Bilder på stugan

Här är några bilder på våra tio kvadrats sommarställe:

Före-bild

Innan vi målade ytterdörren och det vita på stugan.

Vy från havet

Vy från havet, något skymd av skakarbryggan. Här med turkos dörr och nymålad vit nock

Stugbild

Bild på stugan med sin turkosa dörr. Nästa sommar blir det altanbygge och gräsmatta.

Det var ungefär alla bilder jag tagit på stugan med min riktiga kamera. Här kommer några som är knäppta med mobilen (för muspekaren över bilderna för bildtext, eller klicka på en bild för att få upp stora bilder som bildspel med text):

Ja, jag inser nu att jag inte varit jättebra på att fota stugan. Det som finns där inne är iaf en 120 cm säng med vitt överkast och turkosa prydnadskuddar, ett pelarbord med ljust turkos skiva från Fällfors gömmor, två st ljusgråa pinnstolar, fyra turkosa pallar från Ikea för extra sittplatser, två st trasmattor som Mattias farmor vävt, ett kylskåp, en köksbänk med hylla under som Mattias byggt på plats, en hylla ovanför köksbänken med gamla fina plåtburkar och lite skafferigrejer, ett litet ljusgrått skåp med några glas och koppar i, två kokplattor, vattenkokare, en list med krokar, ett pottskåp med både emaljerad potta och handfat, porslin, kläder, loppispynt mm mm

För den som är riktigt nyfiken så går det bra att svänga förbi på en kopp kaffe! Ring bara först för att se om vi är där eller inte. Under Mattias semester så har vi nästan bara varit i stugan. Nu då arbetet är igång igen så blir det mindre. Men nästa vecka är vi nog kanske där en del.

Projekt inför framtiden är att bygga en riktig altan (jag vill ha en stor!) som kan ersätta flytbryggan som just nu fått agera altan samt lägga ut lite matjord och plantera gräs. Kanske bygga en ute-matlagningsplats och en liten diskbänk ute. Och så kanske man kan plantera en liten buske eller nåt? 🙂

Ja, i år har vi målat allt vitt invändigt – tak, väggar, fönster samt vitt ute runt fönster, dörrar och den vita kanten vid taket. Vi har flyttat in möbler, byggt en bänk och målat en dörr. Sen så har vi chillat, kopplat ifrån, solat, ätit goda middagar osv. Och några projekt kan vi ju behöva i vår också?

Varsågod, Linn! Det här inlägget var särskilt till dig eftersom du frågade efter fler bilder på stugan. Men säkert kan det finnas fler som är intresserade?

Nu ska den här nattsuddaren försöka flytta sig in till sovrummet och sova…. snart 🙂

/Pia

Märkt

4 tankar om “Bilder på stugan

  1. batvik180 skriver:

    Fina bilder. Tycker om den över viken från kvällen när mormor dog. 🙂

  2. inte fan gör det det skriver:

    Men gud vilken härlig liten stuga! Där förstår jag att ni njuter! 🙂

  3. Jag har inte varit in här på väldigt länge, roligt att få läsa ”ikapp”. Ni har haft en bra sommar trots alla tråkigheter, det är jobbigt att sakna och längta efter någon som inte finns mer. Man får vara tacksam över den tid man fick tillsammans.
    Tack igen för fotograferandet vid vår vigsel, oerhört uppskattat. Vi måste ses nån dag så du kan få en liten gåva från oss! (Vi kommer gärna på en kopp kaffe i stugan vid tillfälle, verkligen ett toppenställe!)

  4. Sarah L skriver:

    Myyysigt!
    Och jättefina bilder, som vanligt 🙂

Lämna en kommentar